Skive Kommune logo Logo
Menu
VIRKSOMHEDSGUIDEN |

Virksomhederne i Skive Kommune

Leder du efter job, eller overvejer du at etablere virksomhed i Skive Kommune? Så er her en nyttig oversigt over private og offentlige virksomheder i kommunen baseret på det centrale virksomhedsregister. Guiden opdateres hver 3. måned. Klik på branchen og se flere virksomheder i samme branche. Visse virksomhedsformer og brancher er fravalgt - se ”Om virksomhedsguiden”.

I bjælken nedenfor kan du vælge kategori og dernæst branche. Virksomhederne under branchen vises på kortet, og under kortet er der yderligere informationer.

Se også ”De 100 nyeste”, ”Alfabetisk” og ”Stikord” for andre indgange til oversigten.
5.659 virksomheder (optalte p-enheder pr. 16-07-2024)
Engros- og detailhandel Bygge- og anlægsvirksomhed Fremstillingsvirksomhed El-, gas- og fjernvarmeforsyning Råstofindvinding Vand, spildevand og affaldshåndtering Transport og gods Overnatning- og spisesteder Information og kommunikation Pengeinstitutter og forsikring Fast ejendom Jura og revision, konsulenter og rådgivning, reklame, dyrlæger Tjenesteydelser og hjælpetjenester Administration af sundhed, pædgogik mv Undervisning Sundhedsvæsen Kultur, forlystelser og sport Andre serviceydelser
Kort med alle  virksomheder i Skive Kommune